2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Bernd Storck aláírná a döntetlent Portugáliában

2017. március 20., hétfő 16:51

Ma utazik Lisszabonba a magyar labdarúgó-válogatott, ás szombaton este csap össze az Európa-bajnok portugál együttessel világbajnoki selejtezőn. Szalai Ádám megfogalmazása szerint az egész csapat a jó eredményre törekszik.

Utolsó magyarországi edzését tartotta hétfőn a Portugáliába készülő magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban. Legutóbb a tavalyi kontinenstornán találkozott a két csapat, és emlékezetes 3-3-at játszottak.

A kiváló formában lévő Szalai Ádám szerint mivel az Eb-t megjárt válogatott magja egyben maradt, most is jó eredmény a cél. „Biztos vagyok benne, hogy a válogatottnak nagyon jót tett az a mérkőzés, illetve az egész Eb-időszak, még jobban megerősödtünk. Úgy érzem, hogy az Eb után, a selejtezőkörben volt egy-két meccs, amely nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ettől függetlenül azért a válogatott magja megmaradt. Úgyhogy edzünk tovább, készülünk keményen, van még öt napunk a mérkőzésig. Minden társammal azon leszünk, hogy a legtöbbet kihozzuk ebből a meccsből” – jelentette ki a támadó.

Mindenképp a győzelem a cél, de az egy ponttal is elégedett lenne Bernd Storck. A szövetségi kapitány szerint a csapatnak nincs vesztenivalója. „Mindenekelőtt jó meccset akarunk játszani. Legelőször is azért megyünk ki a pályára, hogy képviseljük az országot, boldoggá tegyük a szurkolókat. Azóta, hogy ott voltunk az Eb-n, a többi csapat már tudja, hogy nem szabad lebecsülni ezt a magyar válogatottat. Folyamatosan fejlődni akarunk, jobbak lenni, mint az előző meccsen, nem ragadunk meg egy szinten. Már nem gondolok a múltra, a jövőre koncentrálok a csapattal együtt, és az új, fiatal játékosokkal ez abszolút lehetséges. Mindenkinek lehetőséget kell adnunk a fejlődésre” – mondta.

Az Európa-bajnok portugálok szombaton 20 óra 45 perckor Lisszabonban fogadják a magyar válogatottat világbajnoki selejtezőn.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!