2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Bedaráltuk a franciákat, negyeddöntőben Magyarország!

2017. július 21., péntek 22:35, frissítve: szombat 10:46

A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-7-re a várakozásnak megfelelően simán legyőzte pénteken a francia együttest a magyarországi vizes világbajnokságon, a Margitszigeten. Csoportelsőként pedig ott van a negyeddöntőben.

A csoportmérkőzések utolsó körében a magyar férfi vízilabda-válogatott 13-7-re, a várakozásnak megfelelően simán legyőzte pénteken a francia együttest a magyarországi vizes világbajnokságon, a Margitszigeten.


„Hála Istennek sikerült elég komolyan bekezdenünk, egy 6-1-es első negyed volt, az meg is adta a mérkőzésnek azt a fajta alaphangulatot és sikerült ezt a különbséget kicsit még meg is toldanunk a végéig. Azt gondolom, hogy kijött a két csapat közti különbség” – összegezte Manhercz Krisztián, a magyar válogatott játékosa a mérkőzést a Hír TV-nek.

Fotó: MTI

Märcz Tamás csapata a 13-7-es győzelemmel biztosan továbbjutó volt a csoportból, azonban az ausztrál-olasz mérkőzés végeredményén múlott, hogy elsőként rögtön a negyeddöntőbe vagy másodikként a nyolcaddöntőbe kerülnek a fiúk.

Mivel Olaszország legyőzte Ausztráliát az este másik, magyar szempontból is fontos mérkőzésén 13:5-re, így a negyeddöntőbe került hazánk, csoportelsőként!

(MTI/Hír TV)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!