2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Sport

Az utcákon éltették csapataikat a brazilok és mexikóiak

Brazíliában és Mexikóban is az utcán ünnepeltek a szurkolók a csapatuk nyolcaddöntőbe jutását követően.

Volt miért éltetniük csapatukat a mexikói szurkolóknak Recifében. A horvátok elleni 3-1-es siker azt jelentette, hogy a közép-amerikaiak csoportmásodikként bejutottak a nyolcaddöntőbe – ahogy 1994 óta mindig. „Ez a mexikói válogatott egy nagyon jó csapat, és megverhet akárkit a világbajnokságon. 3-1-re nyertünk, és Horvátország az első a vb-n, amelyik gólt tudott lőni nekünk!” – fogalmazott egy mexikói szurkoló.

A horvát drukkereket nem vigasztalta, hogy betaláltak Mexikónak: csendben nézték a közép-amerikai válogatott szurkolóinak ünneplését – ők hosszabb világbajnoki szereplést vártak csapatuktól. „Nagyon jó ez a mexikói csapat, tényleg az! Mi most nem voltunk azok, talán majd legközelebb. Gyengén játszottunk, de négy év múlva újabb világbajnokság, és akkor javíthatunk!” – nyilatkozta egy horvát férfi.

Mexikóvárosban is nagy volt az öröm a horvát válogatott legyőzése után. A városban felállított óriáskivetítőnél a szurkolók minden korosztálya képviseltette magát, a győzelem után pedig a drukkerek a város utcáin éltették csapatukat. Mexikó az A csoport második helyén zárt, és csak rosszabb gólkülönbséggel szorult Brazília mögé.

Bár a Brazilok kieséséhez kisebb csodára lett volna szükség, Rióban ezrek fogadták kitörő örömmel a válogatott 4-1-es, Kamerun elleni sikerét, és a csoportelsőséget, amellyel a házigazda elkerüli a nyolcaddöntőben Hollandiát, és Chilével találkozik majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!