2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Az Év Sportolója Gála - Az Év férfi sportolója: Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik mellett Vogel Soma, Marco Rossi, Érdi Mária és a labdarúgó-válogatott is elismerést kapott az Operaházban.

  • Az Év Sportolója Gála - Az Év férfi sportolója: Szoboszlai Dominik

Az Év férfi sportolója: Szoboszlai Dominik!

„Az évem fénypontja a válogatottal való menetelés volt”

Szoboszlai Dominik 2020 után ismét az Év férfi sportolója lett. A válogatott 23 éves csapatkapitánya köszönőbeszédében úgy fogalmazott: „az évem fénypontja a válogatottal való menetelés volt.”

Az Év csapata az egyéni sportágak között

A Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron alkotta világbajnok férfi kardválogatott!

A férfi labdarúgó-válogatott az Év csapata!

Szoboszlai is a szurkolóknak hálálkodott

„Reméljük, hogy a 2024-es év még izgalmasabb lesz!” – bizakodott beszédében a magyar válogatott csapatkapitánya.

Az Év fogyatékos női sportolója

Joe Berényi pálya és országúti kerékpáros és Szabó László a MPB elnöke adta át a következő elismerést, amelyet Ekler Luca nyert! A paraatléta 2019 után nyerte meg ismét az elismerést. 

Ekler négy vb-érmet szerzett idén

Berényi egyébként először utazott Magyarországra. Több mint 66 százalék esély mutatkozott arra, hogy olyan női sportoló nyer, aki korábban már volt. Ekler Luca a párizsi paraatlétikai világbajnokságon három arany- és egy ezüstérmet gyűjtött.

Az Év edzője

Marco Rossi nem készült győzelemre.

„Nem készültem arra, hogy ma átveszem ezt a kitüntetést. Óriási edzőkkel voltam versenyben. Nagyon megérintett, hogy én nyertem.”

A Év női sportolója

Érdi Mária, világbajnok vitorlázó! Az éppen Argentínában szereplő versenyző online jelentkezett be a díjátadóra. Büszke arra, hogy előként nyerhette vitorlázóként az elismerést.

Az Év Sportpillanata!

Az Év sportpillanata: Vogel Soma aranyat érő védése a görögökkel szembeni világbajnoki döntőben!

„Ezt nem én védtem ki, hanem mi védtük ki” – jelentette ki a magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa. A díjat Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója és Gyurta Dániel úszólegenda adta át.

Vogel mellett még Kákosy Olívia Budapesten szerzett parakarate világbajnoki aranyérme Budapesten és Szoboszlai Dominik a Magyarország–Montenegró labdarúgó Eb-selejtezőn lőtt szólógólja szerepelt a top háromban.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!