2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Az Atlético most másképp áll a feladathoz

2016. május 28., szombat 12:22, frissítve: szombat 13:18

Ma este háromnegyed kilenckor kezdődik a labdarúgó-Bajnokok Ligája döntője. A milánói mérkőzésen két év után újra spanyol házi döntőt rendeznek: a Real Madrid az Atlético Madriddal csap össze a trófeáért.

A milánói fináléban 2014 után ismét spanyol házi döntőt rendeznek. Akkor a Real Madrid hosszabbítás után 4–1-re verte a Matracosokat.

Diego Simeone kiemelte: a szurkolók, a csapategység és a játékosok együttesen juttatták az Atléticót a sztárcsapatok közé. „A csapat, az itt játszó játékosok és a szurkolók is hatalmas szerepet vállaltak abban, hogy most itt lehetünk. Máshogy állunk hozzá a feladathoz, mint a 2014-es BL-döntőn, ez is azt mutatja, hogy folyamatosan fejlődünk” – fogalmazott az Atlético Madrid vezetőedzője.

A Real Madridnál néhány napig azon kellett aggódniuk, vajon teljesen felépül-e legnagyobb sztárjuk, a portugál Cristiano Ronaldo. A királyiak trénere, Zinédine Zidane mindenkit igyekezett megnyugtatni. „Ronnie-nak voltak fájdalmai az elmúlt néhány napban, de most már ki lehet jelenteni, hogy százszázalékos. Természetesen vigyáznia kell magára a mai döntőn, de szerencsére az orvosaink jól dolgoztak, és ez másfajta sérülés is volt, mint korábban” – szögezte le a Real Madrid mestere.

A királyi gárdában biztosan nem lesz bevethető a francia Raphael Varane, ami a középpályán komoly érvágás lehet számukra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!