2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Alaposan megizzasztották Nadalt

2017. január 21., szombat 15:51

Nehéz mérkőzésen, de továbbjutott Rafael Nadal a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A nőknél Serena Williams könnyen vette az akadályt, így ő is nyolcaddöntős. Női párosban továbbjutott Babos Tímea és orosz partnere, a negyeddöntőben amerikai–cseh páros vár rájuk.

Alaposan megizzadt Rafael Nadal az Australian Open harmadik körében. Német ellenfele, Alexander Zverev nagyon igyekezett, hogy Novak Djokovic után újabb nagyágyú búcsúzzon a tornától. Nadal azonban régi önmagát idéző röptéivel és lecsapásaival kevés felzárkózási esélyt hagyott Zverevnek, és öt szettben kiejtette ellenfelét. A spanyol világsztár Gael Monfilsszal találkozik a nyolcaddöntőben.

A nőknél sokkal könnyebb dolga volt a párosversenyt még az első kör előtt lemondó Serena Williamsnek. A tavaly döntős amerikai honfitársát, Nicole Gibbst verte két szettben, 6:1, 6:3-ra.

Egy másik női meccsen viszont borult a papírforma: az orosz Jekatyerina Makarova három szettben, 6:2, 6:7, 6:3-ra legyőzte a hatodik helyen kiemelt, szlovák Dominika Cibulkovát. Ezzel Makarova a brit színekben versenyző, magyar származású Konta Johannával csaphat össze a legjobb tizenhat között.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!