2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

A Sevillában lőtt gólba kapaszkodna a Leicester

2017. március 14., kedd 12:54

Egyetlen gól is elég lenne a továbbjutáshoz a Leicester Citynek a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – a csapat új edzője azt mondta: komolyan hisz a továbbjutásban. A másik mai meccsen a Porto kétgólos hátránnyal indul a Juventus ellen.

Új edzővel, de a régi céllal lép pályára ma este az angol bajnoki címvédő Leicester. A csapat a Sevilla elleni odavágó után rúgta ki Claudio Ranierit, új trénerük bízik abban, hogy az idegenben rúgott gól még a hasznukra lehet.

„Nem kell feltartott kézzel kimennünk a pályára, hiszen Sevillában szereztünk egy gólt, ami remek lehetőséget adott a kezünkbe a továbbjutást illetően. Most hazai pályán kell bizonyítanunk, hogy érdemesek vagyunk a nyolc közé jutásra, a King Power Stadionban a saját szurkolóink biztosan remek hangulatot teremtenek majd. Azt szeretném, hogy a csapat ragadjon meg minden lehetőséget, mert csak rajtunk múlik a továbbjutás, senki máson. Persze kitámadni nem fogunk, mert a Sevillának világklasszis játékosaik vannak, akik minden hibát kihasználnak. Érdekes meccs lesz, az biztos” – mondta Craig Shakespeare.

A Sevilla vezetőedzője óvatosságra inti csapatát, mert tudják, hogy a Leicester rendkívül motivált a visszavágó előtt.

„Nem ugyanazzal a Leicesterrel csapunk össze, mely a saját bajnokságában rosszul áll. Biztos vagyok benne, hogy egy teljesen más gárda fut ma ki a gyepre. Nagyon szeretnének továbbjutni a negyeddöntőbe. Az angol bajnoki címvédőről beszélünk, nem szabad lebecsülni ellenfelünket” – mondta Jorge Sampaoli.

Az este másik mérkőzésén a Juventus kétgólos előnnyel fogadja a Portót.

Mindkét összecsapás 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!