2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

A Roma és a Manchester United is pályára lép ma

Hír TV

2018. február 21., szerda 13:37, frissítve: szerda 14:46

Ma lezárulnak a nyolcaddöntő első mérkőzései a labdarúgó BL-ben: a Roma Ukrajnába látogat a Shaktarhoz, a Sevilla pedig a Manchester Unitedet fogadja.

Először játszik egymással a BL-ben a Sevilla és a Manchester United. Az angolok négy év után kerülhetnek be a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. Legutóbb 2014-ben szerepeltek a kieséses szakaszban. José Mourinho szerint csapatát nem lehet a végső győzelemre esélyesnek tekinteni.

A Sevilla nagyon jól védekezik, emellett kiváló játékosaik vannak. Nem hinném, hogy sok gólt lehet nekik lőni. Egy nagyon szoros párharc lesz. Mondhatják, hogy mi vagyunk az esélyesek, de ez semmit nem jelent. Messze még a sorozat vége. Bár nem vagyunk a végső győzelemre esélyesek között, de ha bejutunk a negyeddöntőbe, onnan már bármi megtörténhet – mondta a portugál mester.

A Sevilla története során még nem jutott BL-negyeddöntőbe. A spanyol klub jó formában van hazája bajnokságában, ráadásul már a korábbi sérültek is Vincenzo Montella rendelkezésére állnak.

Nagyon várom már a mérkőzést. Mentálisan és fizikálisan is a topon kell lennünk. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ez pluszmotivációt jelent. A Unitednek klasszis játékosai vannak, ahogy a kispadon is egy klasszis menedzser ül – mondta az olasz tréner.

A mai másik mérkőzésen a Roma a Shaktar Donyeckkel csap össze. Mindkét mérkőzés 20 óra 45-kor kezdődik.

Tegnapi eredmények

Nem bírt egymással a Chelsea és a Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén: bár az angolok 1–0-ra vezettek, Lionel Messi a hajrában egyenlített – beállítva az 1–1-es végeredményt.

A keddi játéknap másik mérkőzésén a Bayern München 5–0-ra kiütötte a 16. perctől emberhátrányban játszó Besiktast.

A visszavágókat március 14-én játsszák.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!