2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

A Juve és a Monaco várja előnyben a BL-visszavágót

2017. április 19., szerda 13:29, frissítve: szerda 15:54

Ma este sor kerül a Bajnokok Ligája maradék két negyeddöntőjére. A Barcelona ezúttal háromgólos előnyt dolgozna le a Juventusszal szemben, a Borussia Dortmund pedig a Monaco ellen javítana a pokolgépes támadás árnyékában játszott odavágó után.

Ismét nehéz feladat előtt áll a Barcelona. A sztárklub 3-0-s vereséget szenvedett Torinóban a Juventustól, de a játékosok előtt ott lebeg a Paris Saint-Germain ellen négygólos hátrányból visszahozott és végül megnyert párharc. Andrés Iniesta, a katalánok játékosa elismerte, hasonlít ez a helyzet a PSG ellenihez: „Ott is az volt a feladatunk, hogy gyorsan gólt szerezzünk, minden lehetőséget megragadjunk, és közben az ellenfélnek semmilyen lehetőséget nem szabad hagynunk a kibontakozásra. Most is egy kiváló gárdával állunk szemben. Gólt kell lőni, minél hamarabb, annál jobb.”

A Bosussia Dortmund múlt heti meccsét beárnyékolta a csapat busza elleni pokolgépes támadás. A Monaco 3-2-re győzött az egy nappal elhalasztott meccsen, a sárga-feketék szerint nem úszott el a továbbjutás. Thomas Tuchel, a németek vezetőedzője így nyilatkozott: „Ha volt valaha olyan nap, amikor egyáltalán nem kellett volna mérkőzést játszanunk, az éppen az odavágó napja volt múlt héten. De ezt most el kell felejtenünk, mindaz, ami történt, már a múlt. Erősek vagyunk, koncentráltak, teljesen a meccsre figyelünk. Biztos vagyok abban, hogy a történtek csak jobban összekovácsoltak minket, és még erősebbek lettünk.” Tuchel jó meccsre számít, szerinte a csapata egyben van, céljuk pedig egyértelműen a továbbjutás.

A négy közé jutásért rendezett mérkőzések este háromnegyed kilenckor kezdődnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!