2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

A Dortmundot fogadja Dárdai Herthája

2016. február 5., péntek 21:30

A Borussia Dortmundot látja vendégül a Dárdai Pál vezette Hertha a Bundesliga 20. fordulójában. A két csapat utolsó két összecsapását a Dortmund nyerte.

A Borussia Dortmund a második helyen áll a Bundesligában, a tavaszi idény első két fordulójában nyert a csapat, előnye tíz pont a Herthával szemben. „A berlini Olimpiai Stadionban telt ház vár minket, ami nem mindennapos dolog, ezért varázslatos atmoszférára számítunk. A Hertha nagy önbizalommal várhatja a meccset, mivel komoly eredményeket ért el a mostani szezonban, és sok gólt lőtt. Stabilan játszanak, a labdabirtoklásra is nagy hangsúlyt fektetnek, megpróbálják irányítani a meccset” – mondta Thomas Tuchel, a Dortmund vezetőedzője.

Dárdai Pál csapata két döntetlennel nyitott a téli szünet után. A három utolsó őszi meccsét megnyerte a Hertha, így összességében öt forduló óta veretlen. „Ha őszinte vagyok, azt kell mondanom, hogy minimális esély van a győzelmünkre. De mi szeretnénk kihasználni ezt a kis lehetőséget és itthon tartani a három pontot. Rengeteg néző kijön a meccsre. Támadófelfogásban lépünk pályára, nem pedig öt védővel, erre készítettük fel a csapatot, és meglátjuk, mi lesz belőle” – fogalmazott Dárdai Pál.

A Hertha a kieséssel küzdött, amikor a magyar edző egy éve átvette az irányítását.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!