2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

A Broncos nyerte a Super Bowlt

,

2016. február 8., hétfő 06:51, frissítve: hétfő 16:05

Parádés védői teljesítményének köszönhetően legyőzte az előzetesen esélyesebbnek tartott Carolina Pantherst a Denver Broncos az ötvenedik Super Bowlon. A legértékesebb játékosnak a denveri Von Millert választották. Szakértők szerint Peyton Manning, az immár kétszeres bajnok irányító utolsó meccsét játszotta.

A Denver Broncos a védelmének köszönhetően jutott 18 év után újra a csúcsra. Peyton Manning nem játszott nagy meccset, amit a győzelem után a legkevésbé sem bánt, mert 39 évesen ő a legidősebb irányító, aki bajnoki címet szerzett. „Mondtam korábban, hogy mindenkinek van egy elemzése, mindenki ilyen vagy olyan teljesítményt várt tőlünk, tőlem. Aztán csak kimentünk a pályára, és csapatként megnyertük a meccset. Most csak ezzel foglalkozom, megyünk ünnepelni a csapattal és a szeretteimmel” – mondta az immár kétszeres bajnok legenda.

Manning a visszavonulásával kapcsolatos kérdésre kitérő választ adott, szakértők azonban biztosra veszik, hogy profi pályafutása véget ért.

Denverben az emberek a csípős hideg ellenére az utcán szurkoltak, majd ünnepeltek egészen hajnalig.

A szokásos félidei show-ban a brit Coldplay zenekar, Bruno Mars és Beyoncé léptek fel.

Egy félperces reklám ismét rekordösszegbe, ötmillió dollárba került a finálé alatt, amelyet csak az Egyesült Államokban százmillióan néztek a tévében.

A tengerentúlon véget ért az amerikaifutball-szezon – folytatás augusztusban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!