2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Külföld

Válogatás nélkül lőtték az embereket egy floridai biliárdklub előtt

  • Válogatás nélkül lőtték az embereket egy floridai biliárdklub előtt

Ismeretlenek belelőttek egy koncertre gyülekező tömegbe helyi idő szerint szombat éjjel a floridai Miamiban, két ember életét vesztette, több mint húszan megsebesültek - közölték rendőrségi forrásból.

Alfredo Ramirez a Miami-Dade megyei rendőrségtől a helyszínről Twitteren közölte, hogy a bűncselekmény Hialeh városrész közelében történt egy biliárdklubnál, amelyet egy koncertre béreltek ki.

A CNN híradása szerint egy fehér Nissan Pathfinder terepjáró fékezett le a klubnál, az autóból három ember szállt ki kezükben gépkarabéllyal és pisztollyal, és válogatás nélkül tüzelni kezdtek a koncertre gyülekező emberekre. Több mint 20 embert ért találat, közülük ketten a helyszínen életüket vesztették.

A CNN szerint mintegy 20-25 embert szállítottak a környékbeli kórházakba, egy sebesült állapota válságos.

A nyomozók szerint a létesítményben előre megszervezett esemény zajlott, és a szervezők közül többen az épület előtt tartózkodtak.

A floridai tömeges lövöldözés az egyike az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban elkövetett hasonló támadásoknak. Az idei év első 132 napjában legalább 200 tömeges lövöldözés történt az országban - áll a Gun Violence Archive (Lőfegyveres Erőszak Archívum) elnevezésű civil szervezet jelentésében.

A hatóságok feltételezése szerint a lövöldözés konkrét célpontra irányult.

Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe az ügyben.

 

HírTV, MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!