2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

„Trump nem érti ki, valójában Putyin”

2017. február 21., kedd 07:28, frissítve: kedd 08:35

Moszkva pszichológiai elemzést készít az amerikai elnökről.

Pszichológiai elemzést készít az orosz kormány Donald Trumpról – jelenti honlapján az NBC News. A hétoldalas értékelés előzetes következtetései szerint az amerikai elnök szeret nagy kockázatokat vállalni, gyakran naivan viselkedik, és nem igazán érti, hogy ki is valójában Vlagyimir Putyin. A cikk szerint a moszkvai vezetés attól tart, hogy Trump pártja nyomására nem vonja majd vissza az Oroszország elleni szankciókat.

Több mint száz embert rúgtak ki az Egyesült Államokban azt követően, hogy részt vettek egy Trump bevándorláspolitikája elleni tüntetésen – írja a BBC híroldala. A cikk szerint elsősorban építőipari és vendéglátóipari munkásokról van szó. A demonstráció célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a bevándorlók fontos szerepére az amerikai gazdaságban.

Lefoglalták egy orosz oligarcha szuperjachtját Gibraltárnál, mert a tulajdonos tizenötmillió euróval tartozik a hajót építő cégnek – adta hírül a The Guardian. A világ leggazdagabb emberei közé sorolt Andrej Melnicsenko hajója összesen négyszázmillió euróba kerül, vagyis átszámítva több mint százmilliárd forintba. A jachtnak egyébként nyolc fedélzete van, és több lift működik benne, a terv szerint ötvennégy fős személyzet dolgozik majd a járművön.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!