2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Trump legyőzheti Clintont

2016. október 24., hétfő 07:29, frissítve: hétfő 09:22

Nem lefutott még az amerikai elnökválasztás, az egyik közvélemény-kutató 2 százalékos előnyt mért a botrányokban fuldokló Donald Trumpnak. Olvassa el a Hír TV külföldi lapszemléjét!

Két százalékkal vezet Donald Trump Hillary Clinton előtt – ismerteti az Investor’s Business Daily és a TechnoMetrica Market Intelligence közös felmérését a New York Post. Ez a közvélemény-kutató adta a legpontosabb előrejelzéseket a legutóbbi három elnökválasztáson. 2004-ben, 2008-ban és 2012-ben mindössze 0,9 százalékkal tért el a végeredménytől. A Reuters-Ipsos a múlt héten 95 százalékra becsülte Clinton győzelmének lehetőségét.

Az orosz hadsereg azt tudakolta a Toyotától, hogy honnan került az Iszlám Államhoz több száz vadonatúj terepjáró – jelentette a külföldre sugárzó iráni állami televízió. Az Alalam tudósítása szerint a Toyota megnevezte legnagyobb közel-keleti vásárlóit, az adatokból az derült ki, hogy Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Katar és Jordánia küldte a terepjárókat az Iszlám Államnak. A jelentés szerint egy amerikai tisztségviselő vizsgálatot ígért, noha az Egyesült Államok is érintett az ügyben.

Magyarország megfeledkezik a 60 évvel ezelőtti saját menekültválságáról – ezzel a címmel jelent meg az Euronews európai uniós híroldalon megjelent interjú, amit Martos Péter ’56-os menekülttel készítettek. A Die Presse újságírójaként dolgozó Martos úgy fogalmaz, nem talál szavakat a jelenlegi magyar politikának a jellemzésére, de azért azt elmondja, hogy a magyar kormány miatt már szégyelli, hogy magyar.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!