2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Trump: Kirobbantaná a harmadik világháborút Clinton

2016. október 27., csütörtök 07:55, frissítve: hétfő 20:16

Harmadik világháborút robbantana ki Hillary Clinton, ha őt választanák meg elnöknek – ezt nyilatkozta Donald Trump a Reutersnek. Nemzetközi lapszemle következik.

Hillary Clinton amerikai demokrata párti elnökjelölt Szíria-politikája egy harmadik világháborúhoz vezethet – jelentette ki a Reutersnak adott exkluzív interjújában a republikánus elnökjelölt, Donald Trump. Meglátása szerint a Szíria miatt Oroszországgal várható konfliktus vezethet újabb világégéshez.

Az orosz állami televízió következetesen és több éve játssza ki a színes forradalmak kártyáját, és minden Moszkva-ellenes fellépésben a Nyugat kezét látja – jelentette ki a Kommerszant című orosz napilapnak Borisz Makarenko, a Politológiai Technológiák Központjának igazgatója azzal kapcsolatban, hogy az 1956-os magyar forradalomról egy tévéműsorban elhangzott kijelentések miatt bekérették a külügyminisztériumba Oroszország budapesti nagykövetét. Makarenko szerint a tévéműsorban elhallgatták azt a tényt, hogy Magyarországra rákényszerítették a kommunizmust, és nem esett szó az üldöztetésekről sem.

Egy év felfüggesztett börtönre ítéltek egy nőt Németországban a Germanwings légi katasztrófával összefüggésben, mert az egyik áldozat hozzátartozójának adta ki magát, hogy ő is kapjon a kárpótlásból, amelyet a Lufthansa fizetett. A nőt kétszer is elutaztatták a francia Alpokba, ahol az utasszállító lezuhant, összesen 15 ezer euró értékben. A tavaly márciusi szerencsétlenségben 150-en haltak meg.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!