2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Trump egy gyerekre bízta a kampányt

2016. augusztus 24., szerda 15:26, frissítve: szerda 16:07

12 éves fiú felel a republikánus szavazók mozgósításáért Colorado állam fővárosának egyik kerületében. Az ifjú kampányfelelős azt tervezi, hogy 2040-ben Donald Trump nyomába lép.

A republikánus jelölt a tőle megszokott magabiztossággal kampányolt Ohióban. Donald Trump szavait egyesek komolyan is vették, ha nem is Ohióban, hanem egy másik államban. Colorado fővárosában, Denverben a milliárdos üzletember kampányirodájában egy 12 éves kisfiú az úr.

„Mindig is egy Trump-gyerek voltam. Az elejétől fogva kedveltem. Azt mondta, amit az emberek hallani akartak, sosem volt politikailag korrekt. Bármikor, amikor egy Hillary-támogatóval beszélek, azt mondom, rendben, megbízna benne a nukleáris kódok ügyében? Megbízna benne úgy, hogy a tenyerében vannak a nukleáris kódok, hogy azt mondhassa »rendben van, nyomjuk meg a gombot«” – mondta a politikuspalánta.

A kampányirodát hivatalosan Weston édesanyja vezeti, de az iskolakezdésig több területet a 12 éves fiú visz. Ő felel például a mozgósításért, az önkéntesek és a republikánus szavazók eléréséért.

„A célom az, hogy elnök legyek 2040-ben. Akkor leszek alkalmas az indulásra. 5 éves korom óta indulni akarok. A programom? Mint tudja, én teljesen republikánus vagyok, Trump-szimpatizáns. Őszintén, ha Donald fia, Barron Trump nézi ezt, azt szeretném, ha ő lenne a jelölttársam. Ez nagyon jó lenne. Imer–Trump 2040” – így Weston Imer kampányiroda-vezető.

Westonnak lesz dolga a mozgósítással a novemberi elnökválasztásig. Coloradóban egyelőre Donald Trump demokrata ellenfele, Hillary Clinton meggyőző fölénnyel vezet a felmérések szerint.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!