2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Terrortámadás történt egy jeruzsálemi ellenőrzőpontnál

Több izraeli állampolgár megsérült csütörtök reggel, amikor terroristák tüzet nyitottak egy jeruzsálemi ellenőrzőpontnál. A lövöldözésben mindegyik támadó életét vesztette - számolt be az israelnationalnews.com.

  • Terrortámadás történt egy jeruzsálemi ellenőrzőpontnál

Az egyik áldozat kritikus állapotban van, három másik könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy 20 éves férfit nagyon súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, két másik férfi és egy fiatal nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Három ember sokkos állapotba került. 

Az első jelentések szerint három terrorista egy járművel érkezett a támadás helyszínére, majd azonnal tüzet nyitottak. A támadókat a kiérkező biztonsági erőknek sikerült likvidálniuk. 

Később a rendőrség közölte, 

A támadás következtében hét ember sérült meg és szenvedett különböző fokú sérüléseket, ők jelenleg orvosi ellátásban részesülnek. 

 

Borítókép: A támadás helyszíne, fotó: israelnationalnews.com

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ők döntöttek Európa jövőjéről + videó

Ők döntöttek Európa jövőjéről + videó

Véglegesen jóváhagyta az uniós migrációs és új menekültügyi paktum valamennyi fejezetét az Európai Tanács. Ez az a rendelkezés, amelyik az illegális bevándorlók kötelező szétosztásáról szól. Lengyelország és Magyarország a jogszabálycsomag ellen szavazott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!