2024. 09. 27. Péntek Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Saját bérüket is emelnék az uniós tisztviselők, ha a tagállamok adnának plusz pénzt a költségvetésbe + videó

A balliberális uniós vezetők továbbra is azon fáradoznak, hogy szétosszák a tagállamok között az illegális bevándorlókat. Deutsch Tamás szerint nyilvánvalóvá vált, hogy Brüsszel nem tudja kezelni a válságot, ezért migránsgettókat hozna létre. A fideszes európai parlamenti képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy a Közösség kasszája kiürült, és a tisztviselők a tagállamoktól kérnének pénzt, részben saját bérük emeléséhez.

  • Saját bérüket is emelnék az uniós tisztviselők, ha a tagállamok adnának plusz pénzt a költségvetésbe + videó

Kicsi az esélye annak, hogy Brüsszel változtat migrációs politikáján amiatt a nemzetbiztonsági jelentés ,miatt, amelynek titkosítását a múlt héten oldották fel Magyarországon. A dokumentum egyértelműen rávilágít a bevándorlás és a terrorizmus összefüggéseire.

A beszámoló azt is tartalmazza, hogy a hazánkon áthaladó balkáni menekült útvonal felügyeletét szélsőséges csoportok vehetik át, ami számottevő kockázatot jelent. Magyarország déli határnál a tálibok vették át a hatalmat, ők fegyverezik fel migránsokat, és ők tartják kézben az embercsempész-hálózatot.

Az uniós vezetők ennek ellenére továbbra is azon fáradoznak, hogy azokat az illegális bevándorlókat osszák szét a tagállamok között, akik rálőnek a határt védő magyar egyenruhásokra.

A Fidesz európai parlamenti képviselője Európai Híradó című műsorunkban azt mondta: bár az Orbán-kormány 2015-ben állami pénzből megépítette a kerítést, és azóta is fenntartja a határzárat, Brüsszel továbbra is tárt kartokkal várja a menekülteket. teszi ezt annak ellenére, hogy az Unió képtelen kezelni a migrációs válságot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Álommeló: milliók a lógásért

Álommeló: milliók a lógásért

Gyakorlatilag semmilyen jogi következménye nincs annak, hogy Magyar Péter európai parlamenti képviselőként egyáltalán nem jár be a munkahelyére, a bizottsági üléseken sem vesz részt, pedig az alkotmányügyi bizottságnak alelnöke is - írja a Magyar Nemzet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ömlenek a dollármilliárdok Ukrajnának

Ömlenek a dollármilliárdok Ukrajnának

Az Egyesült Államok 5,5 milliárd dollárt tesz elérhetővé katonai támogatásként az amerikai készletekből való lehívással Ukrajna számára a Biden-kormányzat hivatali idejének lezárásáig - közölte Joe Biden elnök csütörtökön, mielőtt a washingtoni Fehér Házban Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tárgyalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!