2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Ronaldót gyalázva vonult a több ezer magyar szurkoló

2016. június 22., szerda 17:50, frissítve: szerda 17:53

Franciaországot és a portugál aranylabdás Christiano Ronaldót gyalázó rigmusokat ordítva vonult a lyoni stadionba a több ezer magyar szurkoló a csapat utolsó csoportmérkőzésére.

A szombati Izland elleni mérkőzés után öt magyar szurkolót vettek őrizetbe, egyiküket hivatalos személy elleni erőszak miatt hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek. Kettő ellen pirotechnikai eszközök birtoklása, másik kettő ellen garázdaság miatt indult eljárás.

A letöltendőt kapott férfi családjával a konzul felvette a kapcsolatot, tíz nap múlva lesz lehetősége, hogy kérvényezze a büntetés mérséklését.

„A konzulunk felvette természetesen a kapcsolatot a családdal és most a következőképpen állunk. A jogi képviselő kérelmezte az ítélet letöltésének magyarországi lehetőségét. Itt van némi jogi problémánk, tekintettel arra, hogy az EU vonatkozó szabálya szerint erre akkor van lehetőség, ha az áthelyezéskor legalább még 6 hónap van hátra a büntetésből. Itt az összbüntetés hat hónap, ezért jogi szempontból kreativitásra lesz szükség ahhoz,  hogy a magyarországi büntetésletöltés lehetséges legyen” – közölte a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péter.

Ronaldo bepipult

Közben vízbe hajította egy portugál riporter mikrofonját Cristiano Ronaldo. A médiamunkás a portugál válogatott reggeli sétáján akarta kérdezni Ronaldót. Választ nem kapott, mikrofonja viszont a vízben végezte. / Az érintett televízió gyakran foglalkozik Ronaldóval és családjával, a Real Madrid sztárja pedig finoman szólva sem rajong a csatornáért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!