2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Robbanások Manchesterben, halottak

2017. május 23., kedd 00:58, frissítve: kedd 10:56

A BBC beszámolója szerint több robbanás is volt az angliai Manchester stadionjában, Ariana Grande koncertjén. Egyes információk szerint többen meghaltak.

Robbanások rázták meg a Manchester Arenát, a hatóságok azt közölték, több halottja, valamint sok sérültje van a történteknek.

 

A cikk azt írja, hogy az eset az angol városban Ariana Grande koncertjét követően történt, az emberek megrémültek, pánik tört ki.

A közeli metrót lezárták, a rendőrség arra kér mindenkit, hogy kerülje el a környéket, és hagyják dolgozni őket.

Azok, akik részt vettek a koncerten, azt mondták, mindenki, mindent hátra hagyva menekült a stadionból, félelmetes volt.

Az emberek sikítoztak, mindenki nagyon félt.

Rengeteg mentő és rendőr van a helyszínen. Az interneten közben egyre több amatőr felvétel jelenik meg, az egyiken látszik a robbanás is.

A város szóvivője már nyilatkozott is az ügyben. Úgy fogalmazott, mindenkit lesokkoltak a történtek, főleg azért, mert rengeteg volt a fiatal az arénában. Kifejezte továbbá együttérzését azokkal a hozzátartozókkal, akiknek a családtagja meghalt vagy súlyos sérüléseket szenvedett.

A bombakereső speciális egység is a helyszínre érkezett.

Egy másik megszólaltatott koncertlátogató szintén hatalmas pánikról számolt be és arról, hogy a robbanások mellett fegyverropogásra, lövésekre is felfigyelt, még az arénában.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Fotók: Daily Mail

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!