2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

„Őrület”: nudistazónát alakítanak ki egy fővárosi parkban

2016. szeptember 28., szerda 07:27, frissítve: szerda 08:02

Brüsszel számára nehezen megvalósítható a menedékkérők újraelosztását célzó kvótarendszer egy orosz lap szerint. Megoldásnak a külső határvédelem erősítését és a menekülthullám megállítását tartják.

Az orosz hírportál szerint Brüsszel számára most már csak nehezen valósítható meg a menedékkérők újraelosztását célzó kvótarendszer, miután a soros uniós elnöki posztot betöltő Szlovákia kormányfője közölte: politikai szempontból vége van a javaslatnak, mert az megosztja a tagállamokat. Robert Fico a visegrádi négyek egyik tagjaként egy olyan csoportot képvisel, amelyik Magyarországgal és Lengyelországgal együtt elutasítja a menekültkvótákat, megoldásnak pedig a külső határvédelem erősítését és a menekülthullám megállítását tartja.

Tízből kilenc ember erősen szennyezett levegőt szív a földön. Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb adataiból kiderül az is, hogy a légszennyezettség következtében évente több mint hétmillióan halnak meg. A károsanyag-kibocsátás miatti szívinfarktus, tüdőrák és a krónikus légúti megbetegedések kialakulásának kockázata a szegényebb országokban, elsősorban Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán nyugati területein a legmagasabb. A WHO szakemberei 3000 helyen mérték a levegő minőségét.

Nudistazóna nyílik a jövő nyáron Párizsban. A francia főváros vezetése ugyanis jóváhagyta azt a zöldpárti indítványt, hogy az egyik parkban létesítsenek találkozóhelyet a naturalistáknak. Az egyik centrista képviselő egyenesen őrültnek nevezte a javaslatot, amelyet provokációnak tart, különösen egy olyan időszakban, amikor még az egész testet elfedő muszlim fürdőruha, a burkini körüli országos vita sem ért véget. A nudistapark létrehozását a párizsi polgármester és helyettese is támogatja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!