2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Oroszország nem készül Európa megtámadására

2016. október 28., péntek 08:12, frissítve: péntek 08:26

Oroszország nem akarja megtámadni Európát – egy brit lap ezt emelte ki Vlagyimir Putyin beszédéből. A Real Madrid állítólag a nyáron meg akarta szerezni Pep Guardiolát, a Barcelona volt edzőjét. Nemzetközi lapszemle.

Oroszország nem akarja megtámadni Európát – emelte ki az orosz elnök Szocsiban mondott beszédéből a Mirror. Az angol baloldali napilap azt is aláhúzta, hogy a háború elkerülhetetlenségére vonatkozó kijelentéseket Vlagyimir Putyin ostobának és irreálisnak nevezte, akárcsak azt, hogy az orosz nép konfliktust akar előidézni a nyugattal. Az államfő kijelentette, hogy az oroszok nem törekszenek dominanciára a világ fölött.

Háborús bűnnek minősülhet egy szíriai iskola elleni támadás – jegyezte meg CBS amerikai csatorna az Idlib környékén végrehajtott támadással kapcsolatban. A légi csapásban huszonkét gyermek és hat tanár halt meg. Az ENSZ Nemzetközi Gyermek-gyorssegélyalapjának vezérigazgatója gyalázatosnak nevezte a támadást, és feltette a kérdést, hogy a világ mikor jut el arra pontra, amikor figyelembe veszi az ilyen barbárság megállításra vonatkozó felszólításokat. Az amerikai tévécsatorna arról számolt be, hogy a Fehér Ház közlése szerint vagy Oroszország, vagy a szíriai kormány hajtott végre a légi csapást.

Pep Guardiola elutasította a Real Madrid által nyáron felkínált előleget, mielőtt aláírta a megállapodást a Manchester Cityvel – írja a Sporting News. A tekintélyes sporthírportál Guardiola barátját és életrajzíróját nevezte meg a hír forrásaként. A Barcelona volt játékosát, majd edzőjét állítólag személyesen Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke próbálta becserkészni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!