2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Öngyilkos lett a szexuális zaklatással vádolt politikus

Hír TV

2017. december 14., csütörtök 10:45, frissítve: csütörtök 11:47

Dan Johnson Kentucky állambeli republikánus törvényhozó szerda éjjel lőtte magát főbe egy hídon. Johnson előtte néhány órával Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy pszichés betegségben szenved, amelyet már nem képes kezelni. Az 57 éves lelkészről egy nő azt állította, hogy 2013-ban, 17 évesen molesztálta. Johnson szerint a nő hazudik, vádaskodása pedig a konzervatív republikánusok elleni stratégia része.

Salma Hayek interjút ad egy televíziónak, kezében egy kisbabájával, a háttérben Harvey Weinstein mutat rájuk ezen az 1996 februárjában készült felvételen. A libanoni felmenőkkel is rendelkező mexikói-amerikai színésznő is a sorozatos szexuális zaklatással vádolt hollywoodi producer, Harvey Weinstein áldozatának vallja magát. A The New York Times-ban megjelent cikkében azt írja, évekig próbálkozott nála a filmmogul: megpróbálta felhívni a hotelszobájába, vagy dörömbölt a szobája ajtaján, meg akarta masszírozni. Mivel folyamatosan nemet mondott neki, Weinstein egyre indulatosabb lett, azzal is megfenyegette, hogy megöli. A Frida c. film forgatásán együtt dolgoztak, de a producer ki volt bukva, hogy nem használják ki a színésznő szépségét.

„Csak egy feltétellel hagyta, hogy folytassuk a forgatást. Csak akkor fejezhettem be a filmet, ha belemegyek, hogy szexjelenetem legyen egy másik nővel. És azt kérte, legyünk teljesen meztelenek. Állandóan azt kérte, mutassak többet magamból, hogy legyen több szex.” Végül belement, de utána idegösszeomlást kapott, Oscar-díjat viszont nem. De mindig fenyegetve érezte magát, ha meglátta az általa csak szörnyetegnek nevezett férfit.

Közben a politikai szereplőket sem kerülik el az újabb szexuális botrányok. Donald Trump elnököt a héten ismét megvádolta 3 nő, hogy zaklatta őket. Csütörtökre virradóra pedig öngyilkos lett egy szintén erőszakkal megvádolt Kentucky állambeli törvényhozó. A republikánus párti Dan Johnsonról az áldozatra hivatkozva azt írta a helyi sajtó, hogy 2013-ban az otthona alagsorában erőszakolta meg akkor 17 éves lányt. Bár a politikus tagadta az állításokat és a konzervatívok elleni támadásnak minősítette, végül fejbe lőtte magát.

„Áthajtott a hídon, félreállt, megállt kiszállt és az autója előtt állt. Amikor útról láttam meg, hogy néz ki a helyszín” – mondta a hallottkém.

Az 57 éves republikánus lelkészt annak ellenére választották meg tavaly, hogy több botrányos Fabecook-bejegyzést is írt, amelyekben majmokhoz hasonlította az előző amerikai elnököt és feleségét.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!