2024. 10. 06. Vasárnap Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Külföld

Moszkva szerint az idő az oroszoknak kedvez

Moszkva szerint az ukrajnai háborúval kapcsolatos nyugati fásultság „növekedhet” a jövőben. A Kreml szóvivője szerint a támogató országok ráébrednek lassan mennyire abszurd támogatni a kijevi rezsimet. A Föderáció jövő évi költségvetésének harmadát védelemre fordítja. De Ukrajna mellett számos szövetséges áll, többek között Németország, akik a tavalyi évhez képest idén négyszer annyi fegyvert küldenek az országba.

  • Moszkva szerint az idő az oroszoknak kedvez

Az orosz csapatok irányított bombát dobtak le Kupjanszkra, melyben lakóházak és autók sérültek meg. Kijev állítása szerint az orosz mesterlövészek nem engedik, hogy az ukrán hadsereg ellátmányt és lőszert szállítson az Ukrán Fegyveres Erők előretolt állásaihoz

Továbbá a herszoni területet is ostromolták, sajtóhírek szerint az ágyúzásnak két áldozata van.

A védelmi minisztérium közlése szerint Krasznolimán irányába is lecsapott az orosz légierő az ukrán csapatok állásaira.

Amerikai katonai elemzők szerint az orosz erők sikeres ellentámadásokat hajtanak végre a déli fronton.

Mint írták, a harcok a Robotine és Tokmak közelében lévő területekre összpontosultak, ahol a lövészárkokat és tüzelőállásokat föld alatti alagutak kötik össze.

A jelek szerint Ukrajna a keleti részt tartja ellenőrzése alatt, míg Oroszország a középső és a nyugati területeket.

Moszkva pedig közölte: az idő az nekik kedvez a háborúban.

A konfliktus miatti fásultság csak nagyobb lesz, miközben a különböző országok, beleértve az Egyesült Államokat is, ráébrednek arra, mennyire abszurd támogatni a kijevi rezsimet

– mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Free Press Unlimited, egy hivatalosan hollandiai székhelyű szervezet jelentős, több mint két és fél milliárd forintnyi eurós támogatást kapott a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványoktól és az Európai Uniótól. Ezek a támogatások a magyarországi média viszonyainak alakítására irányulnak – írta meg a Tűzfalcsoport.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!