2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:10

Mint ha Sanders és Trump csapott volna össze

2016. május 24., kedd 08:17, frissítve: kedd 13:27

Bernie Sanders osztrák változata nyerte az ausztriai elnökválasztást.

Magyarország érdeklődik az energiaügyi együttműködés iránt Oroszországgal – közölte az orosz külügyminisztérium. A tárca szerint a déli áramlat visszavonása után Budapest továbbra is érdekelt az Oroszországgal való együttműködésben,annak érdekében, hogy alternatív útvonalakat találjon az ország szénhidrát alapú energiaellátására. A Tass orosz hírügynökség jelentése szerint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdai, budapesti látogatása előtt Moszvában megjegyezték, hogy az energia-együttműködés prioritásnak számít a két ország közötti kapcsolatokban.

Bernie Sanders osztrák verziója nyerte az osztrák elnökválaszt - jegyezte meg a Bloomberg amerikai médiacsoport honlapja. A kommentár szerint Európa szívében valami olyasmi játszódott le, mint ha Bernie Sanders és Donald Trump csapott volna össze, és ha Bernie nyert volna egy hajszállal.

Elhunyt a jugoszláv partizánfilmek egyik legendás alakja, Velimir Bata Zivojinovic, aki a mozivásznon megszámolhatatlan számban irtotta a német megszállókat. Először a Valter védi Szarajevót nevű partizánfilmben szerepelt nagy sikerrel, majd a Neretvai csata és a Kozara című alkotással írta be magát a jugoszláv kommunista és hazafias filmgyártásba. A többpártrendszer bevezetése után a Milosevic-féle Szerbiai Szocialista Párt képviselője volt a parlamentben, 2002-ben pedig a párt elnökjelöltje is, de addigra karizmája már megkopott, és alig szerzett néhány százalékos támogatást.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!