2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Az ISIS megroppanásáról cikkeznek

2017. június 20., kedd 07:31, frissítve: kedd 09:10

A helyi imám mentette meg a londoni terrortámadás elkövetőjének életét. A szerbiai egyetemisták nem támogatják az ország európai uniós tagságát. Az iráni sajtó szerint megroppant Szíriában az Iszlám Állam.

A helyi imám mentette meg a legújabb londoni terrortámadás elkövetőjének életét. A tömeg már elkezdte a férfi meglincselését, miután hazafelé tartó iszlám hívők közé hajtott, és azt kiabálta, hogy minden muszlimot megöl. A feldühödött emberek rugdosták és verték a férfit, amikor a helyi imám felszólította őket, hogy ne bántsák, hanem adják át a támadót a rendőröknek – számolt be a brit The Telegraph.

A szerbiai egyetemisták nem támogatják az ország uniós tagságát. A nemzetközi politikai kutatások intézete által végzett felmérés szerint a megkérdezett egyetemisták 40 százaléka nemet mondana Szerbia uniós belépésére, ha erről most kellene szavaznia, és csak 29 támogatná az ország uniós tagságát. A kérdésről több mint 22 százaléknak nincs álláspontja, 8 százalék pedig el sem menne szavazni – olvasható a szerb Blic oldalán.

Az Iszlám Állam tagjai félelemben és szorongásban élnek, miután meghallották, hogy a szíriai hadsereg intenzív műveleteket kezdett több város környékén, például Rakka térségben is – írja az iráni FARS hírügynökség. A beszámoló szerint több parancsnok elhagyta bázisát, miután számos alkalommal is olyan hírek kezdtek el terjedni, hogy egy légicsapásban életét vesztette Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam vezetője. Irán a szíriai kormányt támogatja, ezért nem meglepő a szíriai hadsereg előrenyomulásáról szóló jelentés.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!