Meghalt a lockerbie-i merénylő + Videó

WL, 2012. május 20., 17:06, frissítve: hétfő 13:05
Elhunyt rákbetegségben Abdelbaset Ali Mohamed al-Megrahi. A hatvanéves férfi volt az egyetlen, akit elítéltek a 1988-as skóciai repülőgép-robbantás miatt, amelyben 270 ember halt meg.

A korábban a líbiai titkosszolgálatnak dolgozó férfit 2009-ben a skót bíróság helyezte szabadlábra rossz egészsége miatt. A döntést az áldozatok hozzátartozói élesen bírálták, szerintük a brit kormány olajkitermelési jogokat kapott az ügynök elengedéséért Líbiától.

Megrahi tripoli otthonában halt meg rákban.

Meghalt a Lockerbie-merénylő

Forrás: MTI / Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása