2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Küldetés

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország gúnyt űz a menedékjogból

2017. február 28., kedd 08:22, frissítve: kedd 11:36

Soros György szerint nincs köze a Trump-ellenes tüntetőkhöz, egy angol nyelvű hírportál pedig arról ír, Magyarország gúnyt űz a menedékjogokból.

Soros György amerikai milliárdos cáfolta azokat a híreket, hogy bármilyen kapcsolat lenne közte és a Trump-ellenes tüntetők között – írja a Politico. A Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője szerint a választások idején sok jelentés látott napvilágot arról, hogy Soros György és a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzelte a tiltakozó akciókat, de a közlemény aláhúzza, hogy ezeknek az állításoknak nincs igazságalapjuk.

Magyarország szerint a brexit nyugtalanságot idézhet elő keleten, és kétsebességű Európa létrejöttét segíthető elő – írja a Bloomberg amerikai gazdasági hírügynökség Varga Mihály pénzügyminiszter egyik kijelentésére hivatkozva. A tudósítás szerint a választóvonal Európa magja és a többiek között az euróövezet határa lehet, amelyen kívül szociális elégedetlenségek keletkezhetnek. Varga Mihály ennek ellenére kijelentette, hogy Magyarország továbbra sem érdeklődik az euró bevezetése iránt, legalábbis egyelőre.

Magyarország gúnyt űz a menedékjogból – írja beszámolójában a londoni székhelyű The New Arab internetes hírportál, amely szerint az Európai Uniónak határozottabb választ kellene adnia a budapesti migránsellenes akciókra. A cikkben a francia hírügynökségre hivatkozva a portál megállapítja, hogy a magyar határ a migránsok európai szenvedésének a szimbólumává vált.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!