2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Magyarország azonnali megbüntetését sürgették a balliberális erők

Magyarország azonnali megbüntetését sürgették a balliberális magyar képviselők az Európai Parlamentben. A Fidesz szerint a vita politikai boszorkány-üldözés. Járóka Lívia szerint agresszív politikai támadásokkal szemben nem lehet vitába szállni, ezt az ország megtanulta a kommunizmus alatt.

  • Magyarország azonnali megbüntetését sürgették a balliberális erők

Magyarország azonnali megbüntetését sürgették a balliberális magyar képviselők az Európai Parlamentben. Donáth Anna, a Momentum politikusa szerint az eljárás eddig egyáltalán nem rettentette el a magyar kormányt.

Sven Simon, az Európai Néppárt politikusa konkrétumokat kért Donáth Annától, de az válaszában semmilyen ügyet nem említett.

Párttársa, Cseh Katalin is a kormányt támadta.

A momentumos politikust a válasz viszont látszólag már nem érdekelte.

Mondvacsinált okokkal került ismét napirendre Magyarország és Lengyelország ügye-hangsúlyozta a Fidesz-EP képviselője. Hidvéghi Balázs emlékeztetett: a baloldali frakciók csak úgy egyeztek bele a máltai újságíró gyilkosságról szóló vitába, ha ismét porondra kerül a magyar kormány elleni 7-es cikkely szerinti eljárás is.

Hidvéghi Balázs szerint a baloldal visszaél a jogállamiság fogalmával.

Kati Piri, aki a magyar jogállamisági vitát kezdeményező szocialisták vezérszónoka beismerte: a horvát elnökségnek akarnak üzenni hogy folytassák a Magyarország elleni támadásokat.

A vitáról Tóth Edina, fideszes képviselő Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, ennyien érdeklődnek az EP-ben a Magyarországról szóló vitán címmel. A képen jól látszik, hogy a terem szinte üres volt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!