2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Lipcsei rendőrség: Semmi köze a valósághoz annak, amit Boczkó Gábor nyilatkozott

,

2017. július 27., csütörtök 23:22, frissítve: péntek 15:12

Kitaláció és semmi köze a valósághoz annak, amit Boczkó Gábor nyilatkozott az állami tv híradójának, ezt írja német forrásokra hivatkozva a 444.hu.

Az újság azután kérdezte meg a lipcsei rendőrséget és a városvezetést, miután sehol sem találták nyomát azoknak a támadásoknak, amelyekről a vívószövetség megbízott főtitkára panaszkodott. Szerinte a magyar csapat azért nem tudott a versenyre koncentrálni, mert a szállásuk környékén migránsok bozótvágóval hadonásztak, és olyat is láttak, hogy valaki elrabolt egy csecsemőt.

A szövetség kommunikációs vezetője szerint hamarosan bebizonyítják, hogy Boczkó nem hazudott, de rögtön utána ő maga cáfolta Boczkó szavait.

– Csecsemőlopásról nem gondolom, hogy beszélt volna valaki. Csecsemőlopás a felturbózott címeknek köszönhető. Ami történt, azt Boczkó Gábor nekünk elmondta, megmutatta, és hamarosan igazolni fogjuk, hogy megtörtént, és azt is igazolni fogja a videóbejátszás, hogy rendőri intézkedés történt, méghozzá nem is olyan egyszerű.
– Ön tapasztalt bármit, ami miatt úgy érezte, hogy aggódnia kellene önnek, a csapatból bárkinek? Veszélyben érezte-e magát akár egy pillanatig is a környezet miatt?
– Én nem éreztem magam veszélyben, de a környékünkön nem egyszer, nem kétszer, ahogy sok nagyvárosban a pályaudvar környékén, a mellette lévő parkban olyan alakok kószáltak, éjszakáztak, akik nyilván nem bizalomgerjesztőek. Nincs ezzel semmi gond, nem kell arra menni. Én nem éreztem magam veszélyben – mondta Szetey András.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!