2024. 10. 05. Szombat Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Ottó 18:00

Külföld

Karácsonykor is a hazai termékek részesülnek előnyben + videó

Nemzeti ételekkel ünneplik a karácsonyt az olaszok. A hagyományok mellett kiemelten fontos az is, hogy minden hazai alapanyagból készüljön, ezzel támogatva a termelőket. Olasz nemzeti ételekkel látják el 2024-ben a SpaceX űrhajó legénységét is a felkészülési időszakban.

  • Karácsonykor is a hazai termékek részesülnek előnyben + videó

Az olaszok többsége drága ajándék helyett inkább ehető finomságokkal lepi meg szeretteit. Sőt, a közelgő űrmisszió olasz, spanyol, svéd és török legénysége számára is olasz ételeket készítenek a felkészülési szakaszban.

A Matteo Salvini vezette Liga politikusa, Davide Bergamini szerint fontos tisztelni a hagyományokat.

"Éljenek az egészséges élelmiszerek, amelyek a kultúránkat, a hagyományainkat képviselik, és amelyeknek semmi közük az Európa által erőltetett szintetikus ételekhez. Ez az igazi minőség"

- mondta a képviselő.

Akik pedig a húsmentességre szavaznak, azok számára kitűnő választás lehet a lencse vagy a világhírű olasz sajtok.

A híres parmezán, avagy olaszosan „parmiggiano reggiano” 36 hónapnyi érlelés után már a laktóz érzékenyeknek sem szokott gondot okozni, és kizárólag Emilia Romagna tartományból származhat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Tűzfalcsoport közösségi oldalán leplezte le a Soros-birodalom legújabb húzását

A Free Press Unlimited, egy hivatalosan hollandiai székhelyű szervezet jelentős, több mint két és fél milliárd forintnyi eurós támogatást kapott a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványoktól és az Európai Uniótól. Ezek a támogatások a magyarországi média viszonyainak alakítására irányulnak – írta meg a Tűzfalcsoport.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika választ – A rabszolga felszabadítás maszlagja + videó

Amerika választ – A rabszolga felszabadítás maszlagja + videó

Mi is az igazság az amerikai polgárháborúról és hogyan is kényszerítették rá az államokat arra, hogy végül egyesüljenek? Erről beszélt az Amerika választ című műsorban Bogár László közgazdász és Szendrei Róbert Amerika-szakértő Viraghalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
Negyedik tanévét kezdi meg a nagyváradi Collegium Varadinum + videó

Negyedik tanévét kezdi meg a nagyváradi Collegium Varadinum + videó

"A Tudományos Diákköri Konferenciánkat egy mentorprogrammal egészítettük ki,ennek az lenne a célja, hogy egy mentorral biztosítva egy tehetséggondozó program részeként egy tudományos munkát valósítsanak meg a tanév folyamán." Így fogalmazott Tőtős Áron, a Collegium Varadinum elnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!