2024. 08. 03. Szombat Hermina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Külföld

Joe Biden Putyinként konferálta fel Zelenszkijt

Az Ukrajna Paktum aláírását jelentették volna be.

  • Joe Biden Putyinként konferálta fel Zelenszkijt

Biden elnök csütörtök este megrökönyödést váltott ki, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt „Putyin elnökként” mutatta be – számolt be a New York Post „És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság. 

"Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr” 

– hangzott el az ominózus mondat. A nézőtéren sokan látszólag összerezzentek, amikor a szavak elhagyták az elnök száját. A közönség egyik tagja azt kiáltotta: „Zelenszkij!”, hogy megpróbálja kijavítani a 81 éves Bident. A világ vezetői a színpadon bizonytalannak tűntek, hogy tapsoljanak-e Zelenszkij üdvözlésére, vagy várják meg, amíg Biden kijavítja magát. Az amerikai elnök gyorsan bocsánatot kért a kínos baklövésért, mondván, hogy azért történt, mert „annyira arra összpontosított, hogy legyőzze” a Kreml erős emberét. „Putyin elnök úr? Meg fogjuk verni Putyin elnököt – Zelenszkij elnök. Annyira arra koncentrálok, hogy legyőzzük Putyint, hogy aggódnunk kell” – mondta Biden.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elítélte az EU a mogadishui terrortámadást

Elítélte az EU a mogadishui terrortámadást

Az Európai Unió Külügyi Szolgálata szombati közleményében elítélte a szomáliai főváros, Mogadishu népszerű strandján és egy ottani szálloda ellen péntek este elkövetett terrortámadást, amelyben legkevesebb 32 ember vesztette életét és 63 megsebesült.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Izraellel szembeni kemény megtorlást vár el a Hezbollahtól Irán

Izraellel szembeni kemény megtorlást vár el a Hezbollahtól Irán

Irán kijelentette, hogy szövetségesének, a Hezbollah libanoni síita fegyveres mozgalomnak mélyen Izrael belsejére kell csapást mérnie és nem kell a katonai célpontokra szorítkoznia, válaszul a szervezet katonai vezetője ellen kedden Bejrút közelében elkövetett merényletre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!