2024. 09. 29. Vasárnap Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Hidvéghi Balázs: írásbeli kérdéssel fordul a Fidesz az Európai Bizottsághoz Alex Soros kijevi tárgyalásai kapcsán

A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul az Európai Bizottsághoz, miután Soros György fia ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról - közölte Hidvéghi Balázs, a kormánypárt európai parlamenti képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

  •  Hidvéghi Balázs: írásbeli kérdéssel fordul a Fidesz az Európai Bizottsághoz Alex Soros kijevi tárgyalásai kapcsán

Hidvéghi Balázs felidézte: november 8-án "dicsekedett el" Soros György fia, Alex Soros a közösségi oldalán, hogy magas rangú, ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról.

A fotókon az is látszik, hogy míg az ukrán miniszterelnök mögött ukrán, addig Alex Soros mögött európai uniós zászló van, azt a nyilvánvaló látszatot keltve, hogy Alex Soros az Unió nevében tárgyalt - mondta az EP-képviselő, megjegyezve, "na ilyen se volt még".

"Azt tudjuk, hogy Soroséknak sok szövetségesük van Brüsszelben, ahogy azt is, hogy pénzügyi érdekük fűződik Ukrajna EU-csatlakozásához a befektetéseik miatt, de azért az még sincs rendben, hogy egy senki által meg nem választott, amerikai üzletember tárgyaljon ukrajnai kormánytagokkal az uniós tagságról" - fogalmazott Hidvéghi Balázs.

Hozzátette, a Fidesz írásbeli kérdésére "Brüsszelnek tisztáznia kell ezt, főként annak fényében, hogy a bizottság tagjai rendszeresen egyeztetnek a Soros-hálózat új vezetőjével".

MTI 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új gazdaságpolitikára van szükség az Európai Unióban + videó

Új gazdaságpolitikára van szükség az Európai Unióban + videó

Érdeke a blokkosodás az Egyesült Államoknak - jelentette ki a Századvég Intézet igazgatója. Hortay Olivér szerint, ha pedig egy mélyülő kereskedelmi konfliktust kezd az Európai Unió Kínával, akkor még az orosz szankcióknál is sokkal súlyosabb következményekre kell felkészülnie.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!