Hazaköltöztetnék az Amerikában élő zsidókat

TK, 2011. december 4., 13:15, frissítve: 13:15
Hazaköltöztetné az izraeli kormány az Amerikában élő zsidókat, ennek érdekében médiakampányt indított a jeruzsálemi bevándorlási hivatal. A lépés ellen keményen tiltakozott az Észak-Amerikai Zsidó Közösségek Szervezete is.

Az amerikai zsidó szervezetek mély felháborodással fogadták az izraeli kormány kampányát, amely hazaköltözésre ösztönzi az Egyesült Államokban élő izraelieket. Az izraeli bevándorlási minisztérium saját honlapján és amerikai tévécsatornákon hirdetett, néhány amerikai nagyvárosba óriásplakátok is kerültek. A hirdetések azt sugallják, hogy az Amerikában élő izraeliek már nem értik saját hagyományaikat, és elveszíthetik izraeli gyökereiket.

Forrás: HírTV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 3 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása