2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Harci robotokat vethetnek be az oroszok, receptre írhatják fel a szexet

2017. január 10., kedd 08:23, frissítve: kedd 08:41

Orosz harci robotok érkezhetnek a szíriai csatatérre. Nemzetközi lapszemle.

Az isztambuli Reina klubban belső segítője lehetett az Iszlám Állam terroristájának, aki szilveszter éjjelén követett el tömeggyilkosságot a szórakozóhelyen – állítja a török nemzetbiztonsági hivatal volt igazgatóhelyettese a Hürriyet Daily News napilap oldalán megjelent interjúban. Cevdet Önes szerint a rendőrség és a titkosszolgálatok súlyos hiányosságaira utal, hogy a tettes több ellenőrzőponton is áthaladt a fegyvert rejtő hátizsákjával.

A Sputnik orosz állami hírügynökség jelentése szerint az orosz hadsereg hamarosan Uran–9 típusú harci robotokat szállíthat Szíriába. Az eszközök különösen a városi hadviselésben jelentenek segítséget. Az orosz hadsereg már eddig is használt robotokat Szíriában, de az Uran–9 a legpusztítóbb: úgy néz ki, mint egy tank, tömege 10 tonna, 30 milliméteres gépágyújából percenként 400 lövést is le tud adni.

Elisabeth Scharfenberg, a németországi Zöldek párt szóvivője által bemutatott törvénytervezet szerint ezentúl Németországban háziorvosi igazolásra az állam állná a prostituáltak költségét azoknak a kuncsaftoknak, akik máskülönben képtelenek szexhez jutni. A Daily Mail brit bulvárlap honlapján arról írt, hogy a prostitúció legális Németországban, és az utóbbi években elkezdődött egy olyan folyamat, amelyben a prostituáltak a fogyatékkal élőknek, demenciában szenvedőknek, mozgássérülteknek és gondozóotthonokban élőknek is szexuális asszisztenciát nyújtanak. A zöld politikus a több éve Hollandiában bevezetett törvényt tekinti mérvadónak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!