Gyémántjubileum: gigászi flotta lepte el a Temzét + Videó + Képgaléria

KK, 2012. június 3., 16:23
Több mint ezer hajóból álló konvoj vonul végig a londoni Temzén a brit királynő trónra lépésének hatvanadik évfordulóján.

Ez az ország legnagyobb békeidőbeli flottafelvonulása. II. Erzsébet tizenöt nemzetközösségi ország államfője is, ezért a világ minden tájáról érkeztek hajók a tiszteletére.

Gyémántjubileum: gigászi flotta lepte el a Temzét

A felvonulást várhatóan több millióan nézik meg Londonban a rossz idő ellenére. A jubileumi hétvégére egyébként fokozott biztonsági készültséget rendeltek el.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása