2024. 09. 21. Szombat Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Külföld

Globális háborúra figyelmeztetett az orosz védelmi miniszter

Továbbra is Donyeck mellett zajlanak a legsúlyosabb összecsapások az oroszok és az ukránok között.

  • Globális háborúra figyelmeztetett az orosz védelmi miniszter

Az orosz csapatok átkaroló hadművelettel próbálkoznak, igyekeznek két oldalról bekeríteni az erődítménnyé erősített ukrán várost.

Közben az orosz védelmi miniszter, Szergej Sojgu azzal vádolta meg a Nyugatot, hogy ki akarja terjeszteni az ukrajnai konfliktust az ázsiai-csendes-óceáni térségre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: A kulturális megmaradás luxusa

Bayer Zsolt: A kulturális megmaradás luxusa

Van ez az Északi-Szentinel-sziget, azon élnek a szentinelézek – ez, lássuk be, eddig nem túl meglepő és nem is túl izgalmas. Ez eddig körülbelül annyira meglepő, izgalmas és intellektuális, mint egy Magyar Péter-élőzés a Facebookon – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Bayer Zsolt, amelyet változtatások nélkül közlünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!