2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:40

Külföld

Elon Musk addig marad a Twitter élén, amíg nem talál valakit, aki átvenné a helyét

Elon Musk amerikai milliárdos kedden bejelentette, hogy addig marad a Twitter közösségi hálózat és mikroblog-szolgáltatás vezérigazgatója, amíg nem talál valakit, aki kész átvenni a helyét a vállalat élén.

  • Elon Musk addig marad a Twitter élén, amíg nem talál valakit, aki átvenné a helyét

    A bejelentés annak a nem hivatalos közvélemény-kutatásnak a következménye, amelyet ő maga kezdeményezett a Twitter használói körében, és amelyben azt tudakolta, hogy szeretnék-e, hogy továbbra is ő maradjon a közösségi hálózat élén. A milliárdos közölte, hogy a szavazás eredményét kötelezőnek tekinti magára nézve. A szavazók többsége Musk távozására voksolt.

    "Le fogok mondani vezérigazgatóként, amíg nem találok egy olyan embert, aki elég bolond ahhoz, hogy vállalja ezt a munkát" - írta a Twitteren.

    Miután októberben a San Franciscó-i székhelyű vállalat tulajdonosa lett, Musk gyors döntésekkel változtatott a hálózat szabályain és üzletpolitikáján. Döntéseit utóbb gyakran visszavonta vagy megváltoztatta, miután nyilvánosságra kerültek.

    Musk egyes intézkedései felidegesítették a Twitter hirdetőit, és elfordították tőle a szolgáltatás sok használóját. A tulajdonos egyebek között elbocsátotta az igazgatótanácsot és az alkalmazottak felét, és feloszlatta a vállalat bizalmi és biztonsági tanácsát, amelyet 2016-ban hoztak létre a gyűlöletbeszéd, gyermekkizsákmányolás, öngyilkosság és más problémák kezelésére.

    Musk a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy "nincs senki, aki vállalná a Twitter életben tartásának feladatát". Hozzátette, hogy a vállalat gyorsan halad a csőd felé.

    A dolgok jelenlegi állása szerint azonban Musk tulajdonosként továbbra is döntő befolyással lesz a Twitter működésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!