2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Egy kék bőrönd tartja izgalomban a briteket

2017. május 30., kedd 07:02, frissítve: kedd 09:12

Egy kék bőröndöt keres a brit rendőrség, amely a manchesteri merénylőé volt. Az Egyesült Államokkal kötött hatalmas fegyverüzletet követően Szaúd-Arábia megduplázza a cigarettára és az üdítőitalokra kivetett adót.

A román határrendőrség 11 migránst tartóztatott le, akik illegálisan próbáltak belépni a schengeni övezetbe. Az AP amerikai hírügynökség jelentése szerint az üggyel kapcsolatban egy román–magyar kettős állampolgárságú férfit gyanúsítanak embercsempészettel, aki a múlt szombaton egy magyar rendszámú autóval szállította a migránsokat, köztük hat kiskorút.

Egy kék bőrönd tartja izgalomban Nagy-Britanniát, miután a brit rendőrség közzétette a manchesteri merénylőről készült újabb képet, amelyen Salman Abedi egy kék bőrönddel látható a város központjában, de nem azzal követte el a robbantásos támadást. Rendőrségi közlés szerint a hatóságoknak nincs okunk feltételezni, hogy a bőrönd bármilyen veszélyes anyagot tartalmaz, de azért óvatosságra intik a lakosságot – írja az International Business Times.

Szaud-Arábiában megadóztatják a bűnöket az idei ramadántól kezdve. A New Arab hírportál jelentése szerint a rijádi vezetés június 10-től 100 százalékos adóval terheli a cigarettákat és az energiaitalokat, és 50 százalékkal az üdítőket. Szaúd-Arábia lesz az első ország az Öböl Menti Együttműködési Tanács tagállamai közül, amely bevezeti a vétkezők ily módon történő megbüntetését.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!