2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Börtönnel büntetnék az oroszok a telefonos terrorizmust

Hír TV

2017. november 24., péntek 08:13, frissítve: péntek 08:28

Törvényjavaslatot terjesztettek be az orosz parlament alsóházában, amelynek értelmében háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnék a telefonos terrorizmust. A Breitbart pedig arról ír, hogy Soroshoz köthető civilek elvárják, hogy az EU ötszáznegyvenezer migránst fogadjon be a szegény országokból. Nemzetközi lapszemle.

A Soroshoz köthető civilek elvárják, hogy az EU ötszáznegyvenezer migránst fogadjon be a szegény országokból címmel közöl írást az amerikai alternatív jobboldali Breitbart. Az amerikai lap egy interjúra hivatkozik, amit az Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC) elnökével, David Milibanddel közölt az Euobserver. Ebben Miliband azt mondta: Európának két választása van: vagy elfogadja a hatalmas mértékű illegális bevándorlást, vagy lehetőséget teremt arra, hogy a világ legszegényebb emberei legálisan bevándoroljanak. A korábbi brit külügyminiszter azt is mondta, hogy nyomást gyakorol Brüsszelre a több mint ötszáznegyvenezer migráns befogadása érdekében. Az IRC-t nemcsak anyagi támogatásban részesítik Soros Györgyék, de kiválasztották mint agytrösztöt a Soros-birodalomba – hívja fel a figyelmet a lap.

Hat év börtönbüntetésre ítélte egy brit bíróság a huszonkét éves Mubashir Jamilt, aki a vád szerint korábban felajánlotta egy beépített ügynöknek, hogy öngyilkos merényletet követ el az Egyesült Királyságban – írja a Mirror. A Pakisztánban született, Lutonban élő Jamilt áprilisban vették őrizetbe egy beszélgetést követően, amelyet az említett ügynökkel folytatott egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül. A vádlottnál később skizofrén rendellenességre utaló tüneteket állapítottak meg. Jamil azt állította a tárgyaláson, hogy Szíriába akart utazni, és az Iszlám Állam terrorszervezethez csatlakozni, hogy „elűzze a szellemeket, amelyeket a fejében hallott”. Peter Rook bíró az ítélethirdetés során kijelentette, hogy az öngyilkos merénylet elkövetésére vonatkozó tervekre részben magyarázatul szolgálhatnak a férfi mentális problémái, ugyanakkor hangsúlyozta: Jamil veszélyes terrorista.

Törvényjavaslatot terjesztettek be az orosz parlament alsóházában amelynek értelmében háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnék a telefonos terrorizmust, tekintettel az oroszországi bombariadó-hullámra – írja az Interfaksz orosz hírügynökség. Amennyiben az említett cselekmény célja az állami szervek tevékenységének akadályozása, a büntetési tétel hat és nyolc év közöttire módosul. A törvényjavaslatot Vjacseszlav Vologyin, a parlament alsóházának elnöke, Pavel Krasenyinnyikov volt igazságügyi miniszter és az alsóház biztonsági ügyekkel foglalkozó bizottságának elnöke, Vaszilij Piszkarjov nyújtotta be.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!