2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Börtönbe zárnák Hillary Clintont

2016. október 31., hétfő 08:25, frissítve: hétfő 09:28

A demokraták elnökjelöltjének börtönbe zárását követelik Donald Trump hívei New Yorkban.

A republikánus milliárdos mellett nők, feketék és kínaiak is kiálltak a demonstráción.

Hillary Clinton börtönbezárását követelik Donald Trump hívei New Yorkban. A republikánus milliárdos saját magáról elnevezett felhőkarcolójának bejárata előtt ezúttal nem tüntetők, hanem támogatók százai gyűltek össze, akik élesen kritizálták a demokrata párti elnökjelöltet.

„Washingtonban elhatalmasodott a korrupció. Nem tudom, milyen a helyzet Magyarországon, de itt teljesen elszabadult. Hillary Clinton ennek a politikai gépezetnek a része, amibe már belefáradtunk, Trump viszont azokat az eszméket képviseli, amelyek fontosak. Támogatja az alkotmányt és annak második kiegészítésben biztosított jogokat. De ami a legfontosabb, szerintem nagy jót tenne a gazdaságnak, csökkentené a szabályozásokat és növelné a biztonságot” – mondta el Laura Kumar.

Donald Trump mellett nők, feketék és kínaiak is kiálltak a demonstráción.

„Donald Trump nagyon jó üzletember, aki tudja, hogyan kezelje a gazdaságot, munkahelyeket hozna létre és helyreállítaná a költségvetés egyensúlyát. Amerikának nagyon régóta van hiánya, ami miatt az emberek azt mondják, Amerika bajban van” – véli Daniel Lou.

Trump országosan faragott hátrányából, szülőállamában, New Yorkban azonban több mint 21 százalékponttal vezet előtte Clinton.

Bár a választásig még bő egy hét van, Donald Trump hívei napok óta a kampány főhadiszállása előtt demonstrálják, hogy a republikánus milliárdosra szavaznak majd.

A Hír TV-t Tóth Olivér Márk tudósította New Yorkból.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!