2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:25

Belefér egy kis asszonyverés is?

2016. május 27., péntek 08:42, frissítve: hétfő 15:23

Robert Fico is beállt a Soros Györgyre panaszkodó politikusok sorába. Amerika rájött, hogy az Aszad-rezsim még mindig jobb, mint az Iszlám Állam. Egy kis asszonyverés belefér a pakisztáni kormány vallásügyi tanácsadói szerint. Külföldi lapszemle következik.

Robert Fico is beállt a Soros Györgyre panaszkodó politikusok sorába a Bumm.sk cikke szerint. A szlovák miniszterelnök azt mondta: a márciusi választásokon külföldről pénzelt civil szervezetekkel kellett megküzdenie, nem pedig az ellenzékkel. Fico arra utalt, hogy a kampány alatt pedagógussztrájkot szervező csoportok kapcsolatban állnak a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvánnyal is.

Amerika rájött, hogy az Aszad-rezsim még mindig jobb, mint az Iszlám Állam – írja a The Independent publicistája. A véleménycikk szerzője arra hívja fel a figyelmet, hogy az utóbbi időben egyszer sem hangzott el amerikai részről, hogy Aszadnak mennie kell, és a bombázást is ráhagyták az oroszokra. Az újságíró kiemeli: Vlagyimir Putyin ki is meri mondani, hogy Bassár el-Aszad a kisebbik rossz.


Egy kis asszonyverés belefér a pakisztáni kormány vallásügyi tanácsadói szerint – számol be a Washington Post. Az Iszlám Ideológiai Tanács nevű befolyásos szervezet bemutatta saját törvényjavaslatát – ennek alapján egy férj kicsit megverheti a feleségét, ha a nő nem engedelmeskedik a parancsainak, nem úgy öltözik, ahogy a férfi akarja, vagy jogos vallási indok nélkül utasítja vissza a szexuális együttlétet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!