2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Azt hitte, Clinton vezetésével erőszakolnak meg gyerekeket

,

2016. december 5., hétfő 11:58, frissítve: hétfő 12:23

Álhírek miatt lövöldözött egy férfi egy washingtoni pizzériában. Az ámokfutó azt olvasta az interneten, hogy ebben az étteremben gyermekeket erőszakol meg és áldoz fel egy sátánista titkos társaság, amelyet Hillary Clinton vezet.

Rendőrök egy washingtoni pizzéria előtt. Ide sétált be vasárnap délután egy fegyveres férfi, aki néhány lövést is leadott, de a kiérkező egyenruhások elfogták, mielőtt megsebesíthetett volna valakit.

„Egy felnőtt, 20-as évei végén járó férfi belépett a Comet pizzériába egy gépfegyverrel. A bent ülők azonnal menekülni kezdtek. Van rá bizonyíték, hogy a fegyvert elsütötték az épületben. A rendőrség kiérkezett a helyszínre, biztosította azt és őrizetbe vette a férfit” – közölte a helyi rendőrfőnök a történtek kapcsán.

Az ámokfutó egy álhír miatt ment az étterembe: azt olvasta az interneten, hogy ebben az étteremben gyermekeket erőszakol meg és áldoz fel egy sátánista titkos társaság, amelyet Hillary Clinton vezet. A Trump-párti álhírportálok a demokraták kiszivárgott e-mailjeit ferdítették így el, azt terjesztve, hogy a levelekben szereplő „pizza” szó valójában megrontásra kiszemelt kislányt jelent.

„Azt gondolod, hogy az emberek nagyon bátrak a monitor előtt és írogatják a gyűlölködő üzeneteket, de nem hiszed el, hogy valaki tényleg csinál majd emiatt valamit...” – vélekedett egy szemtanú.

A rendőrség megerősítette: nem folyik semmiféle nyomozás a pizzéria állítólagos pedofil bűnbandája ügyében.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!