2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

„A migránsok miatt kell a civiltörvény”

2017. április 26., szerda 23:21

A migráció miatt egyezett bele a civil szervezetekről szóló törvény elkészítésébe – jelentette ki Orbán Viktor a Hír TV kérdésére válaszolva.

A magyar miniszterelnök brüsszeli sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy ezek a szervezetek le akarják bontani a kerítést, és be akarják hozni a migránsokat Magyarországra. Ezért, amikor Magyarország nemzetbiztonsági szempontból nehéz helyzetben van, a miniszterelnök szerint az átláthatóság a minimum.

„Abban a pillanatban, amikor a magyar nemzet következő két-három évtizedének legfontosabb ügyéről van szó, hogy fog kinézni az etnikai kompozíciója Magyarországnak, kik fognak élni Magyarországon, meg tudjuk-e védeni magunkat a migránsokkal szemben, ellenőrzés alatt tudjuk-e tartani a külső határainkat. És ezek a szervezetek, ezek mind ebben a kérdésben egyértelműen a magyar kormány és szerintem a magyar emberek által támogatott migránspolitika ellen foglalnak állást, akkor nem lehet gatyázni tovább, akkor azt mondtam, hogy itt a transzparenciának érvényt kell szerezni” – válaszolt Orbán Viktor.

A miniszterelnök teljes sajtótájékoztatóját itt nézheti vissza:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!