2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Bayer show 04:40

Külföld

A Hezbollah vezére megfenyegette Olaszországot + videó

Az Izraelt támogató országok a gonosz koalícióját alkotják, ezért harcolni kell ellenük - ezt mondta a libanoni Hezbollah egyik vezetője. A terrorista a közel-keleti háború kiszélesedésével fenyegette meg a nyugati államokat, köztük Olaszországot.

  • A Hezbollah vezére megfenyegette Olaszországot + videó

Megfenyegette Itáliát és a nyugati országokat a Hezbollah vezére. A terrorszervezet második legfontosabb kulcsembere a napokban úgy nyilatkozott, hogy Itáliának, valamint minden Izraelt támogató országnak vesznie kell. Felszólította katonáit, hogy vegyék fel a harcot a gonoszok koalíciójával - számolt be Jánosi Dalma kollégánk a híradóban.

Sajtókommentek szerint a szervezet vezetője kiterjesztené a harcokat az Izraellel szövetséges nyugati országokra is, amennyiben azok továbbra is támogatják a zsidó államot. A terrorszervezet vezére szerint Olaszország is a gonoszok koalíciójának tagja, Palesztina ellensége, ezért vesznie kell.

Egy meggyilkolt Hezbollah harcosra való megemlékezésen hangzott el a konfliktus kiterjesztésére vonatkozó fenyegető üzenet.

Az arab vezér szerint a gonoszok koalíciójának tagja Olaszországon kívül az Egyesült Államok, Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság.

A jók koalíciójához tartozó országok között nevezte meg Palesztinát, Libanont, Jement, Iránt és Irakot. Az iszlamista terrorszervezet vezetője egy igen aggasztó nagy összecsapás képét rajzolta fel, melyben a jó és a rossz koalíciós felek leszámolnak egymással.

Úgy fogalmazott: minden olyan országnak vesznie kell, amely úgy véli, Izraelnek joga van a védekezéshez és a létezéshez.

Korábban november elején érte fenyegetés Olaszországot a Közel-Keletről. Akkor a Hamász palesztin terrorszervezet egyik vezére Róma és a Vatikán elfoglalására vonatkozó terveiről beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!