26 éve nem volt ilyen meleg

PR, 2012. április 29., 20:55
Oroszországban rekordot döntött az áprilisi meleg. Moszkvában szombaton a napi átlaghőmérséklet meghaladta a 24 fokot. Az orosz fővárosban 26 éve nem volt ilyen meleg tavasszal.

A rendkívüli hideg tél után a tavaszi meleg is rekordot döntött Oroszországban. Moszkvában szombaton az átlaghőmérséklet meghaladta a 24 fokot. Az orosz fővárosban 26 éve nem volt ilyen meleg áprilisban. A moszkvaiak a hirtelen jött nyarat kihasználva a parkokban napoztak, voltak akik a szökőkutak vizével hűtötték magukat. Sokan vidékről érkeztek a fővárosba, hogy élvezzék a rendkívüli meleget. A meteorológusok hamar kiábrándították a korai nyárra áhítozókat: az előrejelzések szerint a következő napokban visszatér a hűvös idő.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása