2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története 03:00

Mi köze van ehhez a földhöz Orbán Viktornak?

2016. március 29., kedd 10:59, frissítve: kedd 12:52

Kikiáltási áron szerezte meg Mészáros Lőrinc az eladásra kínált földet a hatvanpusztai majorság mellett.

Tüntetők várták a hatvanpusztai majorság melletti utolsó ötszáz hektárra licitálókat Székesfehérváron. A demonstrációt az Együtt szervezte. A párt alelnöke, Juhász Péter azt mondta: azt gyanították, hogy a földterületet a miniszterelnök strómanokon keresztül akarja megvenni.

„Követeljük, hogy Orbán Viktor álljon a nyilvánosság elé, és válaszoljon, hogyan lehetséges, hogy a legnagyobb földbirtokosokat megszégyenítő mennyiségű földre tett szert ő és közvetlen környezete. Hogyan lehetséges, hogy egy falubélije, a gázszerelője éppen akkor lett multimilliárdos, amikor Orbán Viktor miniszterelnök lett? Föl fogjuk tárni a vagyonosodását akkor is, hogyha ő maga nem áll a nyilvánosság elé. Ehhez kérjük az önök, a média, de az állampolgárok segítségét is, mert ez a mi erőnk” – fogalmazott az Együtt alelnöke.

Kikiáltási áron szerezte meg Mészáros Lőrinc az eladásra kínált földet a hatvanpusztai majorság mellett – jelentette 10 órakor a helyszíni tudósítónk. Az árverésen a felcsúti polgármestert egyik cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvédje képviselte, aki 44.4 millió forintért hozta el a miniszterelnök érdekeltségébe tartozó majorság melletti földterületet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!