2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Vizoviczki Kubatovtól kért segítséget

2016. július 28., csütörtök 12:20, frissítve: vasárnap 13:34

A fideszes Kubatov Gábortól kért segítséget korábban a vesztegetéssel vádolt Vizoviczki László, hogy szabadlábon védekezhessen. A diszkópápa óvadék ellenében hamarosan házi őrizetbe kerül.

A Fidesz alelnökétől, Kubatov Gábortól kért segítséget Vizoviczki László a Jobbikhoz közelálló N1TV információi szerint. A portál szerint a Központi Nyomozó Főügyészség még egy 2013-as házkutatás során talált Vizovoczki anyósának élettársánál egy levelet, amelyben a vállalkozó egy korábbi választási kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe azt kéri a kormánypárti politikustól, hogy szabadlábon védekezhessen.

A levelet az ügyészség nem tette be a bíróságra benyújtott bizonyítékok közé. Létezéséről csak a házkutatási jegyzőkönyv és az N1TV-hez került feljegyzés árulkodik.

Vizoviczki hazamehet

Mint arról korábban beszámoltunk: házi őrizetbe kerülhet Vizoviczki László. A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Nagy Andrea híradónknak azt mondta: a Fővárosi Ítélőtábla némi változtatással, de helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú döntését.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!