2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Vilmos herceg: Jó tüdeje van, az egyszer biztos

2013. július 24., szerda 13:02, frissítve: szerda 20:09

Bemutatták a nagyvilágnak Vilmos herceg és Katalin hercegnő hétfőn született gyermekét. A kisfiú neve egyelőre nem ismert – még gondolkodnak rajta. A harmadik számú brit trónörökös kedd este már el is hagyhatta a kórházat.

Az egyelőre Baby Cambridge-ként emlegetett csecsemőt kedden a nagyvilág is megismerhette. Vilmos herceg és Katalin hercegnő kora este lépett ki a londoni St. Mary's kórházból, hogy megmutassa a rajongóknak és az újságíróknak hétfőn született fiúgyermeküket. „Jó tüdeje van. Az egyszer biztos. Nagyfiú, elég nehéz, a nevén egyelőre dolgozunk” – fogalmazott Vilmos herceg. A jó kedvében lévő herceg azt is elárulta, hogy sikeresen túlesett fia első pelenkacseréjén. Majd bókolt egyet feleségének is, mondván, a gyermek szerencsére Katalinra hasonlít.


A házaspár a rövid társalgás után visszament a kórházba. Később ismét megjelentek, a csecsemőt egy gyermekülésbe ültették, amelyet egy Range Rover hátsó ülésére erősítettek. Ezután Vilmos maga ült a volán mögé, és családjával londoni rezidenciájukra, a Kensington-palotába hajtott.

Fotó: AFP/Europress


A kórház előtt összegyűlt rajongókat levette a lábáról a harmadik számú trónörökös. A kisbaba Katalin hercegnő szülőfaluja, Bucklebury lakóit is elvarázsolta. „Szuper volt látni őket együtt, egészségesen és boldogan. Látszott, hogy már kialakult köztük egy fantasztikus kötelék” – mondta egy helyi lakos.

Vilmos és Katalin hamarosan a hercegnő szüleinek Londontól 90 kilométerre fekvő birtokára vonul majd vissza egy időre az újszülöttel. Addigra talán már nevet is kap majd a legifjabb királyi sarj.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!