2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Vida Ildikó megteszi a szükséges intézkedéseket

2014. december 9., kedd 11:14, frissítve: szerda 08:12

A NAV elnöke megteszi a szükséges intézkedéseket – közölte az adóhivatal a távirati iroda kérdésére, hogy Vida Ildikó tesz-e feljelentést André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő ellen.

Hétfőn a miniszterelnök közölte az Országgyűlésben, hogy elvárja, hogy Vida Ildikó haladéktalanul indítson pert a diplomata ellen, aki azt állította, hogy korrupciót követett el. A külügyminiszter egyébként az M1 Ma reggel című műsorában hangsúlyozta, hogy van lehetőség arra, hogy André Goodfriend diplomáciai mentességéről lemondva a magyar bíróság előtt tárja fel bizonyítékait.

Orbán: Ország-világ előtt kiderülhet az igazság

Az Egyesült Államoknak jogában áll lemondania alkalmazottjának diplomáciai mentességéről, így ország-világ előtt kiderülhet az igazság. Ezt Orbán Viktor válaszolta az ügyben egy olvasónak a Blikk.hu-n.

A miniszterelnök szerint Magyarországon a szavakért és tettekért vállalni kell a felelősséget. A kormányfő megismételte: a korrupciós vádak miatt a NAV elnök asszonyának be kell perelnie az amerikai ügyvivőt, mert csak így bizonyíthatja becsületességét. Hozzátette: ha Vida Ildikó ezt nem teszi meg, akkor távoznia kell, és alapos vizsgálatokkal kell számolnia.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!